210 6032 768

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Όταν οι πελάτες αποφασίζουν να γυαλίσουν ένα μαρμάρινο πάτωμα, μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους: ίσως θέλουν να αλλάξουν το φινίρισμα  ή να αφαιρέσουν λεκέδες και γρατσουνιές ή απλά να αποκαταστήσουν τη χαμένη λάμψη.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ;

Η επεξεργασία γυαλίσματος / φινιρίσματος σε μάρμαρο και φυσική πέτρα επιτυγχάνεται με τη δράση τροχών λείανσης στην περιοχή που θα γυαλιστεί. Μια ακολουθία περιστρεφόμενων δίσκων με διαφορετική ευκρίνεια είναι υπεύθυνη για την παροχή του γυαλιστερού φινιρίσματος.

Το γυάλισμα του μαρμάρου οδηγεί σε μείωση του πορώδους της πέτρας. Επομένως, το γυάλισμα ενός μαρμάρινου δαπέδου συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του πορώδους του και, κατά συνέπεια, αυξάνει την ικανότητά του να απωθεί τους λεκέδες και την επίθεση εξωτερικών παραγόντων.

Ωστόσο, ορισμένες από τις υπάρχουσες τεχνικές για το γυάλισμα μαρμάρινων δαπέδων μπορεί να είναι πολύ επιθετικές. Στην Elegance Marbles το τμήμα της που είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς της φυσικής πέτρας, προτείνει τη χρήση ενός συστήματος που σέβεται το υλικό του δαπέδου.

Υπάρχουν  διαφορετικά επίπεδα γυαλίσματος. για παράδειγμα, υψηλή στιλπνότητα, φωτεινότητα, μεσαία στιλπνότητα κ.λ.π . Το ειδικό μάτι των τεχνικών μας επιλέγει προσεκτικά τη σωστή ακολουθία λουστραρίσματος ανάλογα με την υφή που ζητά ο πελάτης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μέθοδο γυαλίσματος ενός μαρμάρου που σέβεται την πέτρα, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύρου & Σέμελης,Περιοχή Ανθούσα - Παλλήνη,
Αττική 153 49
210 6032 768
6949 442936
info@elegancemarbles.com
gpnevmatikos155@gmail.com
Ευχαριστούμε! Το μήνυμα σας στάλθηκε επιτυχώς...
Σφάλμα! Προσπαθήστε ξανά.