210 6032 768

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Αποκατάσταση δαπέδου από εξειδικευμένους τεχνίτες με κάλυψη σε εθνικό επίπεδο.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αποκατάστασης δαπέδων που περιλαμβάνουν όλους τους τύπους δαπέδων με σύγχρονες μεθόδους. Είτε το δάπεδο σας απαιτεί επισκευή, αντικατάσταση ή απλώς καθαρισμό και στίλβωση, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών αποκατάστασης δαπέδων.

Με τα οφέλη των σύγχρονων και αποτελεσματικών μηχανημάτων μας είμαστε σε θέση να παράγουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Διαθέτουμε επίσης μια ευρεία γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων υλικών ώστε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης δαπέδου σε ολόκληρη την Ελλάδα και με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας μπορείτε να είστε σίγουροι για την καλύτερη δυνατή υπηρεσία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες αποκατάστασης δαπέδου σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ακινήτων και οι πελάτες μας περιλαμβάνουν ιδιώτες, επαγγελματικούς χώρους, ιερούς ναούς, ιστορικά κτίρια, ξενοδοχεία κ.λ.π.

Ελπίζουμε να βρείτε τον ιστότοπό μας ενημερωτικό και εύκολο στην πλοήγηση Έχοντας αυτό κατά νου έχουμε σχεδιάσει κάθε σελίδα με τα ίδια εύκολα κατανοητά παραδείγματα της δουλειάς μας, πιθανά αποτελέσματα πριν και μετά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύρου & Σέμελης,Περιοχή Ανθούσα - Παλλήνη,
Αττική 153 49
210 6032 768
6949 442936
info@elegancemarbles.com
gpnevmatikos155@gmail.com
Ευχαριστούμε! Το μήνυμα σας στάλθηκε επιτυχώς...
Σφάλμα! Προσπαθήστε ξανά.